Kadir Gecesis-Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Coşar,kutlama Mesajı Yayımladı

Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Dursun Coşar, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Dursun Coşar, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Coşar, mesajında, Kadir Gecesi'nin Allah'ın insanlara kurtuluş kapısını açtığı müstesna bir gün olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bugün inanan bir alemi aynı duygularda birleştiren, Rabbimizin bizlere kurtuluş kapısını açtığı müstesna bir günü idrak etmekteyiz. Bu mübarek günde Rabbimizi ve alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizi daha çok anmalı, anlamalı, ibadet etmeli, dua etmeli, Kur'an-ı Kerim okumalı, gecemizi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu gecemizin, tüm gecelerimizin ihyası, milletimizin saadeti için vesile olmasını Rabbimizden niyaz etmeliyiz. Aziz milletimizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, tüm İslam aleminin ve tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: