Kadir Topbaş: İstanbul'da kamu personeli 15.30'da erken paydos edecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kar yağışı nedeniyle kamuda mesai saatlerinin bugün 15.30 da...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kar yağışı nedeniyle kamuda mesai saatlerinin bugün 15.30 da biteceğini söyledi. Topbaş: “Sayın valimizle bugün sabah birlikteydik. Saat 15:30'da mesailerin tatil edilmesi konusunda kararını verdiler.” dedi.

Kadir Topbaş, Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Askar Shokbayev’i makamında kabul etti. Topbaş ikili görüşmenin ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Bir basın mensubunun İstanbulda etkili olan kar yağışıyla ilgili sorusuna Topbaş, “Sayın valimizle bugün sabah birlikteydik. Saat 15.30 da mesailerin tatil edilmesi konusunda kararını verdi. Ben kendim bu kararı çok doğru buldum çünkü akşam dönüşlerdeki trafik yoğunluğunun sıkıntılı olması adına bu önemli bir karardır. Zaman zaman kent yöneticileri olarak, mülki amirler olarak bu tip kararlar alınmasını doğru buluyorum.” şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz