Kadir Topbaş, Soruları Cevaplandırdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “3. köprü 2015 yılında bitecek, belki geriye de çekilebilir”...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “3. köprü 2015 yılında bitecek, belki geriye de çekilebilir” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tatilini geçirmek üzere geldiği memleketi Artvin’de, Yusufeli’nin Barhal köyündeki baba ocağını ziyaret etti. Ziyaretinin ardından İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Topbaş, İstanbul’da yapılması planlanan 3. Boğaz Köprüsü ile ilgili, “Başlayan şey mutlaka bitiyor. Hele başbakanımızın kararlılığıyla İstanbul’da çok şey değişti, Türkiye’de çok şeyler değişti. Gittiğimiz birçok Anadolu kentlerinde bölünmüş yollarla örülmüş, trafiğin çok daha rahat ve güvenli hale geldiğini yaşamaktayız. Bunu sizler de muhakkak yaşıyorsunuz. Başbakanımız, koyduğu hedefi mutlaka gerçekleştiren bir yapıya sahip ve özellikle takip eden bir insandır. Bir karar verdiyse onu kendisi bizzat detayına kadar takip ediyor. 2015 yılına dair Ulaştırma Bakanımızın da bununla ilgili ifadesi var. 2015 yılında bitecek, belki geriye de çekilebilir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na tekrar aday olmayı düşünüyor musunuz” sorusu üzerine Topbaş, “Size hemşehrim olarak sorsam, devam etmemi istersiniz, İstanbullular da aynı şeyi söyleyecektir. Çünkü aklıselim olarak bakıldığı zaman İstanbulluların kanaatleri de böyle, çok güzel işler yapıldı. Bizim açımızdan yeterli olmasa bile öyle düşünüyorum. Gelecek dönem partim ve İstanbullular isterse aday olacağım” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz