Kadirli 1 Nolu 112 Istasyonunun Yeni Binası Açıldı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bürokrasi engeline takılan ve 6 aydır açılamayan 112 istasyonu yetkililerin problemleri çözmesiyle...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bürokrasi engeline takılan ve 6 aydır açılamayan 112 istasyonu yetkililerin problemleri çözmesiyle yeni binasına taşındı.

Hayırsever bir iş adamı tarafından 6 ay önce yaptırılan ve bürokrasi engeli sebebiyle açılamayan 112 İstasyonu, Osmaniye Toplum Sağlığı Merkezi İl Müdürü Mehmet Cingöz ve Kadirli Toplum Sağlığı Merkezi İlçe Müdürü Fikret Güldür’ün girişimleriyle problemleri giderilerek yeni binasına taşındı.

İstasyonda görev yapan acil tıp teknisyenlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yeni istasyonun çevre düzenlemesini belediye olarak üstlendiklerini söyledi. Başkan Tarhan, zor şartlar altında görev yapan 112 personeline yeni istasyonlarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Antalyalı iş adamı Oktay Ferşad tarafından Kadirli'ye yaptırılan 112 istasyonu, yaklaşık 6 aydır inşaatı tamamlanmış ve bahçesinde inek ve arı beslenmişti. İstasyon hizmete açılmayı beklerken, bürokratik engeller çıkmış, hazine arazisi olan istasyonun yeri Sağlık Bakanlığı'na devredilememişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz