Kadirli Belediye Başkanı Tarhan'a Ödül

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan Yerel Yönetimler Dergisi tarafından her yıl geleneksel...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan Yerel Yönetimler Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Kayseri’de düzenlenen törende, 2012 yılı en Başarılı ilçe Belediye Başkanı ödülünü eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şükrü Karatape'nin elinden aldı.

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan aldığı ödülü Kadirli halkı adına aldığını söyleyerek “29 Mart seçimlerinden önce halkımızın hemşerilerimizin karşısına projelerle çıktık. Hamdolsun Allah'a seçim öncesinde vermiş olduğumuz sözlerin 3.5 yıl içerisinde yüzde 90'ına başladık. Amacımız görev süremiz süresince Kadirlimizi hak ettiği tüm hizmetleri sunmaktır. Kadirli'li hemşerilerimin her zaman yanındayım ve hizmetindeyim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: