Kadirli Belediyesi'nden Emlak Veçevre Temizlik Vergisi Uyarısı

Kadirli Belediyesi, 2012 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi borcu olan vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kadirli Belediyesi, 2012 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi borcu olan vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediye Emlak Şefliği'nden yapılan yazılı açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergisi ikinci taksiti ödemelerinin yarın sona ereceği belirtildi.

Vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için vergilerini yarın mesai bitimine kadar ödemeleri gerektiği hatırlatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belediyemiz Emlak Müdürlüğünce tahsil edilmekte olan 2012 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi ikinci taksit yatırma tarihi 30 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek. Bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip vatandaşların emlak vergisini, iş yerinde oturanların çevre temizlik vergisini zamanında yatırmaları gerekmektedir. Tarihinde yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulanacak."

Reklam
Reklam

Mükellefler, Kadirli Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.kadirli.bel.tr adresinden veya belediye binasında ödemelerini yapabilecek.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: