Kadirli Belediyespor'da Moraller Yerinde

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Gurup'ta mücadele eden Kadirli Belediyespor, kendi sahasında karşılaşacağı Erzin Belediyespor maçını kazanarak liderle arasındaki puan

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Gurup'ta mücadele eden Kadirli Belediyespor, kendi sahasında karşılaşacağı Erzin Belediyespor maçını kazanarak liderle arasındaki puan farkını kapatmayı hedefliyor.

Bir ay önce yapılan genel kurul ile göreve başlayan yeni yönetim kurulu üyeleri, Karatepe Otel'de basın toplantısı düzenleyerek, sporseverleri pazar günü kendi sahalarında ağırlayacakları Erzin Belediyespor maçına davet ettiler.

Kulüp Başkanı Dr. Halil Gürsoy, yaptığı açıklamada, grupta iyi mücadele ederek şampiyonluğa oynadıklarını belirterek, pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Erzin Belediyespor maçında, sahadan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Gürsoy, teknik heyetin ve futbolcuların müsabakaya şehir stadyumunda sürdürdükleri antrenmanla hazırlandıklarını ifade ederek, "Sezona başlarken hedefimiz guruptan şampiyon olarak çıkmaktı. Bu hedefimize yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımız olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Allah izin verirse ilk yarının son maçında gurubun bir diğer iddialı ekibi Erzin Belediyespor'u taraftarımızın da desteği ile puansız göndereceğiz. Kadirli halkını ve sporseverleri pazar günü saat 13.30'da takımımızı desteklemeye davet ediyoruz" dedi.

Yönetim kurulu üyeleri ise Kadirli Belediyespor'un şampiyon olması için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini, takıma sahip çıkılması yönünde herkesten destek beklediklerini kaydetti.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: