Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Canbolat:

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, "Eğitime verilen destek hiçbir zaman boşa gitmeyecektir" dedi.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, "Eğitime verilen destek hiçbir zaman boşa gitmeyecektir" dedi.

Canbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devlet ve hayırseverlerin desteği ile eğitim verilen desteğin aratarak devam ettiğini söyledi.

Son 3 yılda eğitime destek adına Kadirli'de yeni okullar yapıldığını belirten Canbolat Osmaniye ile birlikte 3 ilçede taşımalı eğitim gören öğrencilere öğretmenevinden verilen yemekten elde edilen gelirle başarılı projelere imza atıldığını bildirdi.

Canbolat, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kadirli'de derslik sorununun kalmaması için herkes taşın altına elini koyarak destek olmaya çalışıyor. Özellikle öğretmenevinden elde ettiğimiz gelirle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitime büyük katkı sağlıyoruz. Öğretmenevine 400 kişilik çok amaçlı salon ve tek katlı lokali kazandırdık. İnşallah 1 anaokul ve Endüstri Meslek Lisesine 300 kişilik öğrenci yurdunu da en kısa zamanda kazandıracağız.

Eğitim seviyesi Türkiye ortalamasının üzerinde olan Kadirli'de bir birinden değerli hayırseverlerin desteği ve devletimizin katkısıyla ilçemizde derslik sorunu kalmayana kadar çalışmalarımız sürecek.

Okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz. Osmaniye Valimiz Celalettin Cerrah'ın çağrısı ile il genelinde başlatılan eğitime destek kampanyasına bizde 10 derslikli anaokulu ile katkıda bulunduk. Anaokulu sayısını bu yıl 6'ya çıkaracağız.

Ayrıca Cengiz Topel Mahallesi'nde okul inşaatına başlanırken, Yenigün Köyü'nde 8 derslikli okulumuz yapıldı. TOKİ tarafından 200 kişilik öğrenci yurdu ile Ticaret Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve 32 derslikli okulun inşaatına başlanacak. Eğitime verilen destek hiçbir zaman boşa gitmeyecektir.

Reklam
Reklam

Kadirli'de eğitim alanındaki çalışmalara verdiği destekten dolayı Sayın Valimiz Cerrah başta olmak üzere Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli Belediye Başkanı Sayın Ömer Tarhan, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz."

Muhabir: Menderes Özat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz