Kadirli Terör Mağdurları Derneği'nde Genel Kurul

Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Battal Işıkbol yeniden seçildi.

Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Battal Işıkbol yeniden seçildi.

Dernek binasında yapılan kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ve şehitler için Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başladı.

Işıkbol, yaptığı konuşmada, 2001 yılında kurulan dernekte görev yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, faaliyetleri anlattı.

Daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, 61 üyeden kongreye katılan 43 üyenin tamamının oyunu alan Battal Işıkbol, 4. kez başkanlığa seçildi.

Reklam
Reklam

Üyelere her zaman sahip çıkacaklarını ve dernek olarak faaliyetlerini artırarak sürdüreceklerini ifade eden Işıkbol'un teşekkür konuşmasıyla kongre sona erdi.

Işıkbol'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Kasım Yastı, Mustafa Sert, Gülseren Yeşilyurt ve Nurettin Gişioğlu'dan oluştu.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz