Kadirlide Çöp Konteynerleri Temizleniyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne balğı ekiplerce, bölgede bulunan çöp konteynerlerinde dezenfekte ve...

Osmaniye'nin Kadirli ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne balğı ekiplerce, bölgede bulunan çöp konteynerlerinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını sürdürülüyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesine bağlı olarak oluşabilecek koku ve bakterileri önlenmesi noktasında çöp konteynerlerinin, periyodik olarak temizlenip ilaçlandığını kaydeden Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, ilçe genelinde 20 mahalle ve şehir merkezinde yaklaşık 5 bin adet çöp konteyneri bulunduğu bilgisi de verdi.

Reklam
Reklam

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağı ekiplerin, 3 vardiya halinde 24 saat kesintisiz bir şekilde temizlik hizmetlerini sürdürdüğünü kaydeden Tarhan, "Halkımızdan ricamız çöp konteynırlarına atacakları evsel atıklarını poşet içerisinde atmaları ve konteynırlara sulu çöp atmamaları konusunda bizlere yardımcı olmasıdır. Vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda belirlenen mevkilere yeni çöp konteynırları montajı yapıyoruz. Kadirli hepimizin unutmayalım temizlemekle temiz kalınmıyor, kirletmemekle temiz kalınıyor. Tüm mücadelemiz çağdaş, modern ve yaşanılabilir bir Kadirli için” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: