Kadirli'de Hatıra Ormanı

Kadirli AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından hatıra ormanı oluşturuldu.

Kadirli AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından hatıra ormanı oluşturuldu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çatal, Kadirli-Andırın Karayolu üzerindeki Eğriçam yakınlarında oluşturulan AK Parti Gençlik Kolları Hatıra Ormanı'nı "Her fidan bir genç" sloganıyla oluşturduklarınısöyledi.

Hatıra ormanıyla Kadirli'nin yeşillendirilmesine katkı sağladıkları için mutluluk duyduklarını belirten Çatal, katkılarından dolayı Orman İşletme Müdürü Ferdi özer ile birlikte programa katılanlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli ise hatıra ormanı oluşturan partili gençleri tebrik ederken, "Bu örnek bir davranıştır. Bundan dolayı Gençlik Kolları Başkanımız Çatal başta olmak üzere gençlerimize teşekkür ederim" dedi.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: