Kadirli'de Kan Bağışına Yoğun Ilgi

OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde Türk Kızılayı Adana Kan Merkezi, Kadirli Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

OSMANİYE - Kadirli ilçesinde Türk Kızılayı Adana Kan Merkezi, Kadirli Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Adana Kan Merkezi Müdürü Ümit Tokgöz, Kadirli Kaymakamlığı önünde kurulan kan bağışı çadırında yaptığı açıklamada, Kaymakam Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kan bağışına gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Tokgöz, şunları kaydetti: “Kadirli halkı, kan bağışına her zaman destek veriyor. İlçe halkının göstermiş olduğu duyarlılık bizleri memnun ederken, ihtiyaç sahiplerine de umut oluyor. Kampanyaya ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, daire ve okul müdürleri, muhtarlar, emniyet ve askeri personel, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ve memurlar ile birlikte çok sayıda vatandaş destek vermiştir. 1 gün süren kampanyada, kan bağışında bulunmak üzere başvuruda bulunan 350 kişiden sağlığı elverişli 315 kişi kan verdi. Kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyoruz.” Kan bağışında bulunan Kaymakam Necip Çakmak da kan bağışının bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Kadirli halkının kampanyaya gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: