Kadirli’de Kurtuluş Coşkusu Yaşanıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Hükümet Konağı önündeki Atatürk...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar, şehir turundan sonra stadyumda devam etti.

Kaymakam Necip Çakmak, Garnizon Komutanı Binbaşı Alaeddin Eşsiz ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan vatandaşları selamladı. Belediye Başkanı Tarhan, milletlerin tarihinde sevinçli ve mutlu günleri olduğu gibi acı günlerinin de bulunduğunu belirterek, Çukurova’nın hürriyet ve istiklal güneşinin 7 Martta Kadirlide doğduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Tarhan: “Bugün bizim en mutlu günümüz. Gururluyuz, mutluyuz. Sosyal kültürel ve kentsel yönden gelişen bir şehirde huzur ve mutluluk içinde yaşamak arzusundayız. Milli mücadelemizin önderi, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmetle ve minnetle anıyorum.” diye konuştu.

Osmaniye Belediyesinin mehter takımının gösterileri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.
Kutlamalar halk oyunları gösterileri, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz