Kadirli’de kutlu doğum coşkusu yaşandı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Belediye, Tüm Sağlıkçı Kadirlililer Derneği (Tuskad) ve Gönül-Der’in birlikte düzenlediği Kutlu Doğum...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Belediye, Tüm Sağlıkçı Kadirlililer Derneği (Tuskad) ve Gönül-Der’in birlikte düzenlediği Kutlu Doğum etkinliği yoğun ilgi gördü. Öğretmenevi civarında yapılan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Cami imamı Halil İbrahim Bozdoğan’nın Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam eden etkinlikte bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Orhan Öncü “Biz onun ümmetiyiz ve onun izinden gitmeliyiz. Rabbim bizi onun izinden ayırmasın. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyor katılımlarınızdan dolayı Allah razı olsun diyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Grup Tebessüm’ün birbirinden güzel söylediği ilahiler dinleyicileri mest etti. Belediye ve sivil toplum örgütlerinin düzenlediği geceye vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.

Kadirli Belediyesi,Tuskad ve Gönül-Der programa katılan misafirlere pilav ikramında bulundu.Programa Kaymakam Necip Çakmak, Sumbas kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Aktif A.Ş Genel Müdürü Ali Turhal, Kagiad Başkanı Muhittin Akkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: