Kadirli'de "Liderlik Temel Eğitimi" kursu düzenlendi

Kadirli'de, Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliği ile "Liderlik Temel Eğitimi" kursu düzenlendi.

Kadirli'de, Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliği ile "Liderlik Temel Eğitimi" kursu düzenlendi.

Kadirli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ömer Faruk Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadirli Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliği ile düzenlenen ve 3 gün süren kursa 35 kişinin katıldığını söyledi.

Ak, kursa katılanlara izcilik temel bilgileri, izciliğin metodu, izcilik becerileri, liderlik kavramı gibi temel konular hakkında bilgiler verildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kursa katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti. Kursun son gününde Kızyusuflu Köyü Su Sporları Merkezi'nde kursiyerlere uygulamalı olarak verilen eğitimin çok faydalı olduğunu gördük. Kursa katılarak sertifikalarını almayı hak kazananlara ileri bir tarihte düzenlenen törenle belgelerini vereceğiz."

Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise hangi yaşta olursa olsun insanların bedensel gelişimlerine yönelik spor etkinlikleri düzenleyerek, sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandıran ve sorumluluk almalarına imkan sağlamak adına çalışmalar yürüten izcilere her zaman destek vereceklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: