Kadirli'de "madde Ve Sigara Bağımlılığı" Semineri

Kadirli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından başlatılan 'bağımlı olma özgür ol' projesi kapsamında başlatılan madde ve sigara bağımlılığı semineri

Kadirli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından başlatılan 'bağımlı olma özgür ol' projesi kapsamında başlatılan madde ve sigara bağımlılığı semineri sona erdi.

Kadirli Öğretmenevi'nde düzenlenen seminer sonunda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, Çocuk Büro Amirliği tarafından başlatılan etkinliğe bin 600 öğrencinin katıldığını söyledi.

Ayhan, bu tür faydalı çalışmaların yıl içerisinde sık sık yapıldığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu tür seminerleri eskiden polis olarak bizler veriyorduk ama bundan sonra konunun uzmanları veriyorlar. 4 Aralık tarihinde başlayan ve 10 gün süren seminerde, 13 liseden bin 600 öğrenciye yorulmadan madde bağımlılığını anlattıkları için Dr. Dilek İşcan ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nden görevli Mustafa Fırat'a teşekkür ediyor, bu tür seminerlerin devam edeceğini belirtmek istiyorum."

Reklam
Reklam

Dr. Dilek İşcan ve Mustafa Fırat'a İlçe Emniyet Müdürü Ayhan tarafından plaket ve çiçek takdim edilmesiyle sona eren programa çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: