Kadirli'de "Mahallemiz Temiz Olsun" Kampanyası

Kadirli Belediyesi tarafından başlatılan "Mahallemiz Temiz Olsun" kampanyası ile mahallelerde temizlik çalışması yapılıyor.

Kadirli Belediyesi tarafından başlatılan "Mahallemiz Temiz Olsun" kampanyası ile mahallelerde temizlik çalışması yapılıyor.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde temiz ve yaşanabilir bir şehir ortaya çıkarmak için temizlik kampanyası başlattıklarını ve vatandaşların katılımını beklediklerini söyledi.

Şehrin temiz olmasının çok önemli olduğunu ve bu konuda temizlik ekiplerinin yanında vatandaşlara da büyük görev düştüğünü ifade eden Tarhan, "Bir şehrin yaşanabilir olması için ilk görev vatandaşa düşmektedir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz ev veya iş yerinin çevresini temiz tutmasıdır. Mahalle ve caddeler şehrin aynasıdır. İmkanlarımız ölçüsünde temizlik ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Allah izin verirse başlattığımız kampanya ile her ay iki mahallede temizlik çalışması yapmayı planlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Sorunları yerinde tespit etmek için belediye birim sorumlularıyla her mahallede çalışmaları sürdürdüklerine vurgulayan Tarhan, şunları kaydetti:

"Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklarda, temizlik ekiplerimizce çalışmalar devam ediyor. Sürüdürülen temizlik çalışmasının yanında vatandaşlarımızı da dinleyerek, sorunları yerinde tespit ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını istiyoruz. Çöplerini gelişi güzel bırakmasınlar ve mutlak suretle ağzı kapalı naylon poşetlere koysunlar. Yaşadığımız şehrimizin güzel ve daha temiz bir görüntüye kavuşması herkesi mutlu edecektir."

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: