Kadirli'de Mantar Zehirlenmesi Iddiası

Kadirli ilçesinde mahtar yedikten sonra fenalaşan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kadirli ilçesinde mahtar yedikten sonra fenalaşan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi'nde, Mustafa ve Fatma D. Çifti, pazardan aldıkları yabani mantarı yemek yaparak yemelerinin ardından fenalaşınca karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle Kadirli Devlet Hastanesi'ne gitti.

Öte yandan Cemalpaşa Mahallesi'nde de yabani mantar yedikten sonra rahatsızlanan Hüseyin S. (57), de hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Mustafa D. ve eşi Fatma D. ile birlikte Hüseyin S'nin Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından son 1 hafta içerisinde 6 tane mantar zehirlenmesi meydana gelmesi üzerine Belediye İlan Bürosu'ndan anons yapılarak, vatandaşların yabani mantar yememesi konusunda uyarılarda bulundu.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: