Kadirli'de Memur Eylemi

Kadirli'de, Kamu-Sen ve Kesk üyeleri toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşma sağlanamadığı gerekçesiyle eylem yaptı.

Kadirli'de, Kamu-Sen ve Kesk üyeleri toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşma sağlanamadığı gerekçesiyle eylem yaptı.

Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Halim Hallaç, Çamlıkahve'de toplanan grup adına yaptığı açıklamada, yıllardır diyalog ve hoşgörü ile hak arayışı içerisinde olduklarını söyledi.

Hallaç, öncelikli hedeflerinin, kamu görevlilerinin toplu sözleşme, grev ve siyaset haklarını da içeren çağdaş sendikal haklar olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu sürede hep toplumumuzun hassasiyetlerini gözettik. Gerginliklerden kaçındık. Ancak, bu iyi niyetimize karşılık olarak memurlarımız aleyhine yürütülen kampanyalara, memurlarımızın kazanılmış haklarının ellerinden alınma gayretlerine maruz kaldık."

Reklam
Reklam

Eğitim-Sen Temsilcisi Mustafa Çuhadar ise 5 aydır hiç zam alamayan kamu görevlileri olarak haklarını istediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz