Kadirli'de Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Kadirli Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik çalışmasının yapıldığı bildirildi.

Kadirli Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik çalışmasının yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince, Asri Mezarlık, Ahmet Yesevi Mezarlığı ve Şabaplı Gülistan Mezarlığında temizlik çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Tarhan, özellikle Ramazan bayramında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mezarlıklarda yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu kaydederek "Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlardaki anlamlı telaş bizde de devam ediyor. İlçenin ilk ve en büyük mezarlığı olan Asri Mezarlık ve Şabaplı Mezarlığının da bakım çalışmalarına hız verildi. Bayram Öncesi hazırlıklarımızı tamamlayarak mezarlık ziyaretinde bulunacak olan vatandaşlarımızın kabristan ziyaretlerinde bir sorun yaşamamaları için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Menderes Özat / Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: