Kadirli'de öğrencilere müze gezisi

Kadirli'de, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik müze gezisi düzenlendi.

Kadirli'de, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik müze gezisi düzenlendi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Harkaçtığı köyünde geçen yıl açılan ve yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Köy Eğitim ve Kültür Müzesi'nde, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Cumhuriyet ilköğretim okulundan tespit edilen 100 öğrenciye gezi düzenlendiğini söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü ise geleceğin büyükleri olacağını ifade ettiği öğrencilere, geçmişteki yaşantıyı örnekleriyle göstermek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Öğrencilere müzeye gezdirilmesi ve Belediye tarafından öğle yemeği ikramının ardından çeşitli etkinliklerle program sona erdi.

Öğrenciler, böyle güzel bir etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü'ye teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: