Kadirli'de "Parke Taşı Ve Bordür Kaplama" Kursu

Kadirli İş Kur İl Müdürlüğü ve özel bir inşaat firması tarafından "Parke taşı ve bordür kaplama kursu" açılacağı bildirildi.

Kadirli İş Kur İl Müdürlüğü ve özel bir inşaat firması tarafından "Parke taşı ve bordür kaplama kursu" açılacağı bildirildi.

Mimar ve mühendis Hasan Civanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 Aralık tarihinde başlayacak olan kursa kayıtların yapıldığını ve katılmak isteyenlerin şahsen başvuruda bulunması gerektiğini ifade etti.

Civanoğlu, istihdama yönelik kursların artarak devam edeceğini anımsatarak, "Kalifiye eleman yetiştirilmesinde katkıda bulunmak için İş-Kur ile birlikte kurs düzenliyoruz. Ortalama 4 ay sürecek kurs sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylı belge vereceğimiz kursiyerlere ayrıca kurs süresince günlük 20 TL ücret verilecek. Başvuruda bulunanlardan 25 kişiye kurs verilecek. Başvuruda bulunmak isteyenler geç kalmasınlar" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz