Kadirli'de Polis, Öğrencileri Bilgilendirdi

OSMANİYE (AA) - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, öğrencileri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

OSMANİYE - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, öğrencileri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Kadirli İlkokulu 4/C Sınıf öğretmeni Necati Yastı, ders programı çerçevesinde "parmak izinin nasıl alındığının" öğrencilere anlatılması konusunda emniyet yetkililerinden talepte bulunduklarını bunun da olumlu karşılandığını belirterek, yetkililere teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Olay Yeri İnceleme Gurup Amiri Cemil Deniz ve Olay Yeri İnceleme Amirliğinden görevli polis memuru Memduh Yazıcı tarafından öğrencilere olay sonrası yapılması gerekenler slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı. Deniz, özellikle hırsızlık konusunda öğrencilerden dikkatli olmalarını ve olay yerinde kendilerinin veya ailelerinin herhangi bir eşyaya dokunmamaları gerektiğini anlattı. Ekipler tarafından öğrencilere, parmak izi ve diğer konular da uygulamalı olarak gösterildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: