Kadirli'de Resim Sergisi

Kadirli'de yaşayan ilkokul mezunu Belkız Kestel'in yaptığı eserlerden oluşan resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Kadirli'de yaşayan ilkokul mezunu Belkız Kestel'in yaptığı eserlerden oluşan resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Kaymakam Necip Çakmak'ın destek verdiği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleşen serginin açılışı İlçe Halk Kütüphanesi'nde yapıldı.

Kaymakam Necip Çakmak, Kestel'i başarılı çalışmasından dolayı kutlayarak, ilkokul mezunu bir ev hanımının neler yapabileceğine bu serginin örnek olduğunu söyledi.

Bahadırlı köyünde yaşayan Belkız Kestel ise ilkokuldan bu yana yağlı ve guaj boya ile resim yaptığını söyledi.

Reklam
Reklam

Evli ve 5 çocuk annesi Kestel, 35 yıldan bu yana özellikle doğa üzerine resim yaptığını ve bu resimleri evine gelen misafirlerine hediye ettiğini ifade ederek, eserlerinin bulunduğu sergini açılmasına büyük destek veren Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Tabur ve İlçe Halk kütüphanesi Müdürü Bilal Seyhan'a teşekkür etti.

Açılışa Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Belediye Başkan Vekili Mahmut Tahta, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yarbay Alaaddin Eşsiz, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Bilal Seyhan, bazı daire amirleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: