Kadirli'de Süt Üretimi Projesi Tanıtıldı

Kadirli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi" kapsamında hazırlanan "Süt Üretiminde HACCP Uygulamalarının Avrupa'da Öğrenilmesi

Kadirli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi" kapsamında hazırlanan "Süt Üretiminde HACCP Uygulamalarının Avrupa'da Öğrenilmesi Projesi"nin tanıtımı yapıldı.

Gıda Mühendisi Ayşe Özlem Çiçek, Özel İdare İşhanı 75. Yıl Toplantı Salonu'nda yaptığı sunumda, 2012 yılında kabul edilen projeyle katılımcıların AB'de uygulanan yenilikçi HACCP uygulamalarını öğrenmelerini amaçladıklarını söyledi.

Çiçek, 113 bin 766 Avro tutarındaki projenin 6'sı yurtiçi, 6'sı da yurtdışı olmak üzere 12 ortağa sahip olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Proje kapsamında Belçika, Macaristan, İngiltere ve Almanya'da çalışmalar yapılacak. Projemize, 3'ü engelli, 20 Almanya, 10 Belçika, 10 Macaristan, 10 İngiltere ve 3 refakatçi olmak üzere 56 kişi katılacak. Katılımcılar yurt dışında 4 hafta eğitim görecek ve sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa'da geçerliliği olan 'Europass Mobility' belgesi alacak."

Toplantıya Kaymakam Necip Çakmak, Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, SGK Müdürü Soner Doğan, Özel İdare Müdürü Erdal Tanrıverdi ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli katıldı.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: