Kadirli'de temizlik kampanyası düzenlendi

Kadirli'de, belediye tarafından temizlik çalışması başlatıldı.

Kadirli'de, belediye tarafından temizlik çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehit Halis Şişman Mahallesi'nde yürütülen temizlik çalışmasına katıldı.

Tarhan, vatandaşların da bu güzel ve örnek çalışmaya destek vermesi gerektiğine dikkat çekerek, "Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel, temiz ve yaşanabilir bir şehir bırakmak için böyle bir çalışma başlattık. Hep birlikte bu çalışmaya destek vererek, Kadirlimizi temiz tutalım. Ayrıca 400 adet yeni çöp konteyneri aldık. Allah izin verirse Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, uygun olan ve eskiyen çöp kovalarının yerine bunları yerleştirecekler."

Reklam
Reklam

Mahalle sakinleri ise böyle bir çalışma başlatmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, "Herkes evinin önünü temiz tutarsa sorun kalmaz. Başkan Tarhan'ın bu örnek çalışmasına destek veriyoruz. Temizlik imandan gelir" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: