Kadirli'de Trafik Kazası: 1 Ölü

OSMANİYE (AA) – Yaz tatili için memleketi Kadirli'ye gelen öğretmen, kullandığı motosikletinin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

OSMANİYE – Yaz tatili için memleketi Kadirli'ye gelen öğretmen, kullandığı motosikletinin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Abdullah Dal (23) yönetimindeki plakasız motosiklet Akköprü köyünde kontrolden çıkarak devrildi. Yaralı Dal, özel bir otomobille Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edilen Dal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde öğretmen olarak görev yaptığı ve yaz tatili için Kadirli'ye geldiği öğrenilen Dal, köy mezarlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: