Kadirli'de Yol Çalışması

Kadirli Belediyesi'nin yol çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Kadirli Belediyesi'nin yol çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak havaların ısınmasıyla birlikte asfalt yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Tarhan, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt yol çalışmasını sürdürdüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden bu güne alt yapısını tamamladığımız 6 mahalle ve 198 adet sokakta 38 bin 120 metre yol açarak zemin çakıllama işlemi gerçekleştirdik. 2012 yılı sonuna kadar 20 bin metre daha yol açarak çakıllama işlemini sürdüreceğiz. Şuan çalışmalarımız yoğun olarak Cengiz Topel Mahallesinde devam etmekte. Ayrıca Şehit Kansu Küçükateş Mahallesinde yağmur suyu tahliye rögarları, kanalizasyon, içme suyu hattı gibi alt yapı sorunları bitirdiğimiz ve halkımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlarda yeni asfalt yol yapıyoruz. Kadirli'de yol sorunu bırakmamaya kararlıyız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Menderes Özat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: