Kadirlili Sporcuların Güreş Başarısı

Osmaniye Kaymakamı Necip Çakmak, okul sporları güreş müsabakalarında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Osmaniye Kaymakamı Necip Çakmak, okul sporları güreş müsabakalarında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Çakmak, Osmaniye birincisi olan Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımı sporcularının başarısından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Yakup Arslantaş'tan bilgi alan Çakmak, ata sporu güreşin sporunun kültürün bir parçası olduğunu, sporun bir ömrü kaplaması gerektiğini ve yaşlılığa hazırlıkta büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Kaymakam Çakmak, Atatürk'ün "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözlerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Biz de buradan hareketle tüm spor dallarının desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Ata sporumuz güreşe ayrı bir önem veriyoruz. Ata sporumuzu daha fazla yükseltmek ve yüceltmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kötü alışkanlıklardan uzaklaşılmasının yanında, sporun insana en önemli katkı yaşlılıktaki güvendir. Spor hayat kurtarır. Osmaniye'de büyük bir başarı elde ederek, ferdi ve takım halinde birinci olan güreşçilerimizi, antrenörlerini ve okul idaresini kutluyor, başarılarını artarak devam etmesini diliyorum."

Hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona eren ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Cezmi Yavuz, Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Savaş Oflaz ve sporcular katıldı.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: