Kadışehri’nde TOKİ'nin yaptıracağı lisenin inşaatına başlandı

Yozgat’ın Kadışehri ilçesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak 24 derslikli lisenin inşaatında temel...

Yozgat’ın Kadışehri ilçesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak 24 derslikli lisenin inşaatında temel kazma çalışmaları başladı.
Kadışehri Milli Eğitim Müdürü Osman Yurtsev, yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli lisenin ilçe eğitimine çok büyük katkılar sağlayacağını söyledi.
Kadışehri 2013 yılında hizmete açılacak olan 24 derslikli lise inşaatının temel kazı çalışmalarının başladığını ifade eden Yurtsev, "İlçemizde 483 lise öğrencisi bulunmaktadır dolayısıyla ilçemizin bir liseye ihtiyacı vardı. Hazırlanan projemiz bakanlık tarafından kabul edildi ve TOKİ tarafından yapılacak olan inşaatımızın temel kazı çalışmaları başladı. 2,5 Milyon liraya mal edilecek olan lisemiz inşallah 2013 yılında eğitim öğretime açılacak.” dedi.
Yurt sorununu çözmek için Belediye Başkanı Davut Karadavut'un belediye binasını kız öğrencilere pansiyon olarak tahsis ettiğini hatırlatan Yurtsev, "Lise binamızın inşaatı bittiğinde yurt binamız da hazır hale gelmiş olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz