Kadlec Antalya’ya gidiyor!

Fenerbahçe’nin elden çıkarmak istediği Çek oyuncuya Alman ekibi Frankfurt talip olmuştu ancak resmi bir teklif almayan Kadlec Antalya kampına katılıyor.

Sezon başında Bundesliga ekibi Leverkusen’den transfer edilen ancak hem yabancı kontenjanı hem de istenilen form düzeyine ulaşamadığı için formadan uzak kalan Kadlec’e Almanya’dan talip var. Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Eintracht Frankfurt, çek savunma oyuncusu için Fenerbahçe’ye resmi teklifte bulunduğu belirtildi.

Futboldan sorumlu idareci ve teknik heyetin bu teklifi değerlendirdiği bildirilirken, Çek futbolcu konuyla ilgili olarak Bugün’e yaptığı açıklamada, “Bana ulaşan bir şey yok. Anlayacağınız durumumda değişen bir şey yok. Şu anda görünen Fenerbahçe’yle Antalya kampında yer alacağım şeklinde’’ ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

ALMANYA’YA DÖNME İHTİMALİ YÜKSEK

Kadlec, “Frankfurt konusunda ise, ben teklifi görmeden yorum yapamam; ama size daha önce de söyledim. Almanya’dan beni isteyen takımlar olduğunu duyuyorum. Ne olacağını göreceğiz. Henüz resmi bir adım yok; ama 1 ay içerisinde her şey olabilir’’ şeklinde konuşmuştu.

Kadlec, bize daha önce verdiği özel röportajda da “Oynamadığım için üzülüyorum fakat bunun için gidip, teknik direktöre sızlanmam. Ayrıca Fenerbahçe’ye geldiğim için hiç pişman olmadım’’ demişti. Oyuncunun menajeri Mithat Halis, “Frankfurt ile görüşmelerimiz devam ediyor. Net bir şey yok ancak olursa Kadlec’in transferi bir Alman takımına olacak. Marsilya da ilgilendi ama Almanya’ya dönme olasılığı daha yüksek’’ diye konuştu.