Kadro Bekleyen 4/C’liler Üzgün

Bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında 96 bin 500 sözleşmeli personele kadro müjdesi verdi....

Bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında 96 bin 500 sözleşmeli personele kadro müjdesi verdi. Kadro çalışmalarına dahil edilmeyen 4/C’liler ise üzgün.

Hak-Sen Konfederasyonu Sakarya il Başkanı İsmet Karaca, yaptığı açıklamada daha önce söz verilmesine rağmen kendilerinin kadroya alınmadığını belirtti. 4/C’lilere yasal düzenleme yapılacağına dair umut verildiğini, ancak bugünkü açıklamalarda kadroya alınma çalışmalarına dahil edilmediklerini dile getiren Karaca, "4/C’liler ve aileleri şok oldu. Hayal kırıklığına uğradı. AK Parti ve yandaş sendikalardan 4/C’li arkadaşlarımın beklentisi olmasın. Bunlar kadro vermeyecekler. Arkadaşlarımız mücadelelerini başka sendikalarda değil, Hak Sendikaları Konfederasyonu’na gelerek burada versinler." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz