Kadroya Geçen Belediye Personeli Kutlama Yaptı

Kozan Belediyesinde sözleşmeli olarak görev yapan personelin kadroya geçmesi sebebiyle düzenlenen kutlamada, Başkan Kazım Özgan çay servisi yaptı.

Kozan Belediyesinde sözleşmeli olarak görev yapan personelin kadroya geçmesi sebebiyle düzenlenen kutlamada, Başkan Kazım Özgan çay servisi yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çevre mühendisleri Saycan Say, şantiye şefi Ersay Üstün ve Levent Yıldız, memur kadrosuna geçmelerini kurban keserek mesai arkadaşlarıyla kutladı. Şantiye alanında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın ve belediye personeli katıldı. Özgan, burada yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan her hizmetin altında personelin imzası olduğunu belirterek, “Personellerimizle beraber ilçemizde 110 kilometrenin üzerinde alt yapı, 120 kilometre su şebekesi ile 8 bin metrekare parke yol döşedik. İlçedeki eksiklikleri gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Eksiklerin ve sıkıntılarının giderilmesinde sizlerin emeği büyük. Kadro alan personellerimizi de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ise AK Parti Hükümeti döneminde işçilerin ve vatandaşların her türlü kamu haklarından daha fazla yararlanır duruma geldiğini belirtti. Konuşmaların ardından şantiyede görevli personelle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özgan daha sonra personele çay servisi yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: