Kafadengi.com ile kafa denginizi bulun...

Yeni sosyal platform kafadengi.com, aynı şehirde yaşayan ve henüz birbirini tanıma fırsatı bulamamış kafa dengi insanları bir araya getirmeyi hedefleyen yepyeni bir arkadaşlık sitesi.

Oldukça basit ama bir o kadar da işlevsel bir sosyal platform olan [](http://sayyac.mynet.com/tiklama/458?tags=haberbulten&takip=1&url=http://www.kafadengi.com )’ un, işleyişi de son derece kolay. Tamamen ücretsiz olan siteye üye olmak 1 dakikadan kısa sürüyor, Facebook profili kullanıldığında ise bu süre 30 saniyeye kadar düşebiliyor.
Neyin nerede olduğunu bulmak için uğraşmaya gerek yok, her şey kullanıcıların elinin altında. Diğer üyelerin profilleri kolayca listelenebiliyor ve tanışmak istenen kişilerle hemen mesajlaşmaya başlanıyor.
[](http://sayyac.mynet.com/tiklama/458?tags=haberbulten&takip=1&url=http://www.kafadengi.com ) da, kafa dengini bulmak için sorulan sorulara yanıt verdikten sonra bir profil fotoğrafı yüklemek yeterli. Sonrasında aynı ilçede ya da aynı şehirde yaşayanlarla tanışmaya ve mesajlaşmaya başlanıyor.
Kafadengi.com, Mynet’in Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli’nin yeni yatırımı .