KAFDER Halkoyunları Ekibi Genişliyor

Bursa Orhangazi Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği (KAFDER), hçalışmaları devam eden halkoyunları grubuna ilave olarak...

Bursa Orhangazi Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği (KAFDER), hçalışmaları devam eden halkoyunları grubuna ilave olarak ikinci bir ekip kurmak için hazırlanıyor. Dernek, 7-15 yaş arası öğrencilere kafkas yöresi halkoyunları öğretmek için kayıtlara başladı. Kayıtlar, 31 mayısa kadar devam edecek.

Kafkas Derneği, Yalçın Torun başkanlığındaki yeni yönetimi ile birlikte halkoyunları ekiplerini genişletmeyi planlıyor. Eski Başkan Murat Şahin ile halkoyunları çalışmalarına yeniden başlayan KAFDER, Yalçın Torun’un başkanlığı ile birlikte çıtayı da yukarı çekti.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Yalçın Torun, halkoyunları ekiplerini küçük grup, orta grup olarak daha da genişletmeyi planladıklarını belirterek, “İkinci grubumuzu oluşturacağız. 7-15 yaş arası kız ve erkek öğrencilerimizi derneğimizin halkoyunları ekibine katılmaya bekliyoruz. Başvurular başladığı, 31 mayısa kadar sürecek, halkoyunları ekibimizi eski görkemli günlerine döndüreceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: