Kafder’de Yeni Başkan Yalçın Torun

Bursa Orhangazi Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağanüstü genel kurul toplantısından sonra oluşan yeni yönetim...

Bursa Orhangazi Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağanüstü genel kurul toplantısından sonra oluşan yeni yönetim ilk toplantısında görev dağılımı yaptı. Derneğin başkanlığına Yalçın Torun seçilirken, yeni yönetim, derneğin eski günlerine tekrar dönmesi için uğraş vereceklerini ifade etti.

Orhangazi Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı. Yeni seçilen yönetim toplantıda görev dağılımı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında derneğin yeni başkanı Yalçın Torun olarak belirlenirken, derneğin ikinci başkanlığına ise İlhami Çil seçildi. Toplantıda ayrıca, Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetici Aydın Güler, Halkla İlişkiler ve Basın Sözcüsü Zekeriya Kaplan, Muhasip Musa Şahin, Gençlik Kolları Osman Acar, Lokal Sorumlusu Bekir Çakar olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Derneğin yeni başkanı olarak seçilen Yalçın Torun, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, derneğin kurulduğu günden bugüne kadar bir çok yöneticinin hizmet ettiğini belirterek, “Derneğimize hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Bir önceki yönetimde başarılı işler yapan tüm yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Derneğin eski günlerine dönmesi için tüm üyelerle birlikte yoğun çalışma içinde olacağız. Kafder, Orhangazi’de üyelerine ve tüm ilçe halkına yönelik sosyal çalışmalar yürütecektir.” dedi.

Toplantı sonrasında, dernek başkanı Yalçın Torun ve üyeler, derneğin yeniden başlatılan halkoyunları çalışmalarını izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: