Kafkas: Herkesin Aklı Fenerbahçe Ile Oynanacak Kupa Maçındaydı

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak tek düşüncelerinin çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları kupa...

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak tek düşüncelerinin çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları kupa final maçında olduğunu söyledi.

Takımının deplasmanda ligin son haftasında şampiyon Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Maçla ilgili fazla söylenecek birşey yok. Bu maçı kazanıp puan sıralamasında iyi bir yerde olmak isterdik. Fakat ben dahil herkesin aklı fikri Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçındaydı. Tüm gücümüzü kupaya vereceğiz. Umarım çarşamba günü Trabzon'a kupayla döneriz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kafkas, sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ı da kutladığını sözlerine ekledi.

Basın toplantısında yer alan Soner Aydoğdu ve Zeki Yavru da çarşamba günü kupayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: