Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ In Yeni Yıl Mesajı

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Rektör...

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, yayımladığı mesajında; “Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir hava yaratmaktadır. Kalkınmayı, gelişmeyi hedefleyen toplumlarda, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde, eğitimin önemi çok büyüktür. Ülke olarak çağdaş uygarlığın lider ülkelerinden biri olabilmek için çok çalışmak, sorunlarımızı toplumsal uzlaşma sağlayarak çözüme kavuşturmak, eksikliklerimizi tamamlamak zorundayız” dedi.

Reklam
Reklam

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Özcan, mesajında şunları söyledi:

“Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözümü için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyor; öğrencilerimizin akademik ve idari personelimizin, Karslı hemşehrilerimizin, birimlerimizin bulunduğu ilçeler halkının, yurt içindeki ve dışındaki yurttaşlarımızın ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: