Kafsid üyeleri Hatay'ı gezdi

Kafsid üyesi fotoğraf ve sinema sanatçıları Hatay’a gezi düzenledi.

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) üyesi yaklaşık 20 fotoğraf ve sinema sanatçısı geçtiğimiz günlerde Hatay’a kültür gezisi düzenledi. Nevşehir Alibey Camii karşısındaki dernek binası önünde bir araya gelen Kafsid üyeleri Hatay’a hareket etti. İki gün süren gezide Samandağı, Çevrik, Titus Tüneli, Türkiye’nin tek Ermeni köyü olan Vakıflı Ermeni Köyü, Arkeoloji Müzesi ve il genelindeki tarihi kilise ve camileri gezen dernek üyeleri Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği (HAFSAD) yönetim kurulu ve üyeleriyle tanıştı. Kafsid üyeleri görüşme neticesinde HAFSAD ile Kapadokya ile ilgili ortak bir etkinlik düzenleme kararı aldı.

Reklam
Reklam

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Mustafa Karakaya, dernek üyeleri tarafından çekilen Hatay fotoğrafları arasında en iyisini seçmek için yarışma düzenleneceğini belirterek, fotoğraf seçimini Atlas Dergisi kurucularından Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Özyurt’un yapacağını ifade etti. Karakaya yarışma neticesinde birinci olan fotoğrafın sahibinin Balonla Kapadokya Turu kazanacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: