KAGİAD Filipinler'de iş bağlantısı yaptı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hizmet veren Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) ve Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hizmet veren Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) ve Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Filipinler'e iş gezisi düzenledi.
İş gezisine Kadirli ve Osmaniye’den birçok iş adamı katıldığını söyleyen KAGİAD Başkanı Muhittin Akkaya, “Filipinlerin başkenti Manila'da iş adamlarımız o ülkenin üst düzey yöneticileri ile görüştü. İkili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. TUSKON Manila temsilciliği yatırımlar konusunda bize bilgi verdi. Yapılabilecek ticari yatırımlar sinevizyon eşliğinde anlatıldı. İkili iş görüşmelerinde bazı iş adamlarımız Manila'da şirket kurma kararı aldı. Diğer iş adamlarımızdan bazıları da un satmak için anlaştı." dedi.
Akkaya, "Zamboanga’ya geçen iş adamlarımız tarihi ve turistik bölgeleri gezerek akşam saatinde öğretmenlerimiz tarafından açılan Türk kültür merkezinde Eyalet Valisi ile bir araya geldiler. Burada bize plaket takdim edildi. Daha sonra iş adamlarımız 30 öğretmenin görev yaptığı Türk Kolejini gezdi. Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit tarafından yaptırılan cami ve şehitlik ziyaret edildi. Bu sırada duygulu anlar yaşandı. Daha sonra Santa Cross adasına geçen iş adamlarımız buradaki doğal güzellikleri gezip gördüler.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz