Kağıthane’de 3 katlı binaya yıldırım düştü

Kağıthane’de bodrum üzeri 3 katlı binaya yıldırım düştü. Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken maddi...

Kağıthane’de bodrum üzeri 3 katlı binaya yıldırım düştü. Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Olay, Emniyetevleri Mahallesi İşler Sokak’ta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sağanak yağmurun yağdığı esnada 2 numarada bulunan bodrum üzeri 3 katlı binanın bacasına yıldırım düştü. Büyük bir gürültü duyan mahalle sakinleri kendini dışarı attı. Binanın çatısından yükselen dumanları gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın çatısında ve işyerlerinde inceleme yaptı. Çatıda bulunan elektrik kablolarının yandığını belirleyen itfaiye ekipleri olay yerine elektrik ekiplerini de çağırdı.

Reklam
Reklam

Mahalle sakinlerinden Necati Ermiş, binaya yıldırım düştüğünü ve olay sırasında büyük bir gürültü duyduklarını aktardı. Ermiş, binanın çatısından dumanlan yükselmesi üzerine itfaiyeye haber verdiklerini söyledi.

Maddi hasar meydana gelen binadaki konfeksiyon atölyesi ile lokantanın olay sırasında kapalı olduğu öğrenildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz