Kağıthane'de forklift faciası

Kağıthane'da park halindeki forklift yokuş aşağı kayarak 8 çocuğuyla birlikte yaşayan Fahriye Kaya'ya ait gecekondunun duvarını yıktı.

Kağıthane'da park halindeki forklift yokuş aşağı kayarak 8 çocuğuyla birlikte yaşayan Fahriye Kaya'ya ait gecekondunun duvarını yıktı. Kazada ölen ya yaralanan olmadı.

Çağlayan Mahallesi, Taşocağı Caddesi üzerinde bir şirketin reklam malzemelerini depoya kaldıran Hasan Dilmaç(35)'ın kullandığı Forklift, Saat 05.00 sıralarında park halinde iken yokuş aşağı kaydı. Önce bir otomobile çarpan Forklift, 8 çocuğuyla birlikte yaşayan Fahriye Kaya' ya ait gecekondunun duvarını yıktı.

8 ÇOCUĞUYLA DIŞARDA KALDI-FOTO GALERİ-
Kaza ölen ya da yaralanan olmazken Hasan Dilmaç polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Kağıthanede forklift faciası | www.mynet.com/video

Evine forklif giren Fahriye Kaya "Büyük gürültü ile uyandık. Deprem zannettim. Biz zaten yardıma muhtaç insanlarız. Şimdi bu kaza oldu. Ne yapacağımı şaşırdım " dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz