Kağıthane'de Ramazan Etkinlikleri

Hasbahçe ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla Kağıthanelilere duygu dolu bir akşam yaşattı. 

Hasbahçe ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla Kağıthanelilere duygu dolu bir akşam yaşattı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Erzincanlı'nın şiir ve naat resitalini izleyenler duygu dolu bir gece yaşadı. Peygambere olan sevgiyi konu edinen şiir ve naatlarını etkili sesiyle alanı dolduran Kağıthanelilere okuyan Erzincanlı'ya zaman zaman ilçe sakinleri de eşlik etti. "40 Yaşındasın", "Bedir" ve "52 Gün" gibi şiirlerini seslendiren Erzincanlı, katılımcılardan Gazze için de dua istedi. Etkinlikte halka seslenen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ramazan ayının son gününe geldiklerini hatırlatarak, "Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasına yayılmış acı ve gözyaşının eksik olmadığı bir zamanda ramazan ayında aklımız kardeşlerimizde kaldı. Dilerim önümüzdeki yıllarda savaşın ve gözyaşının olmadığı ramazanlar yaşarız. Bayramınız mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: