Kağıthane'de sobadan zehirlenme

İSTANBUL (İHA) - Kağıthane'de sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, sobadan sızan gazdan zehirlenen 3 aile ferdi ölümden döndü. Zehirlenmeyi fark eden evin genç oğlu, anne ve babası ile kız kardeşinin hayatını kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Kağıthane Gümüşhane Caddesi Ardıç Sokak 5 Numara'da oturan Kocaman ailesi, uyudukları esnada kömür sobasından sızan gazdan zehirlendi. Evin içerisinde gaz kokusunu hisseden evin genç oğlu Yahya Kocaman, diğer odalara girdiğinde annesi Ayşe Kocaman, babası Bayram ve kardeşi Zeynep'i kıvranırken buldu. Yahya Kocaman, durumu polise bildirerek yardım istedi. Komşularının da olaydan haberdar edilmesi üzerine, zehirlenen aile fertleri otomobillere taşındı. Polis olay yerine geldiğinde otomobilde bulunan şahıslar hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili olarak konuşan Yahya Kocaman, "Gaz kokusunu hissettikten sonra odalara baktım. Annem, babam ve kardeşim yerlerde kıvranıyordu. Polisi arayıp yardım istedim" dedi.

Reklam
Reklam

Şişli Etfal Hastanesi'nde tedavi altına alınan şahıslardan anne Ayşe Kocaman'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, baba Bayram ve Zeynep Kocaman'ın iyi olduğu belirtildi.