- Kağıthane'de Uyuşturucu Operasyonu

KAĞITHANE'de  uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda bayan kuaförü, taksi durağı, ev, kıraathane ve kafe'lerde aramalar yapıldı.  Narkotik Suçlarla Mücadele

KAĞITHANE'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda bayan kuaförü, taksi durağı, ev, kıraathane ve kafe'lerde aramalar yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 250 polisle Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi ve ara sokaklarda eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona, özel harekat ve asayiş ekiplerinin yanı sıra polis helikopteri de havadan destek verdi. Hassas burunlu narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda bayan kuaförü, taksi durağı, ev, kıraathane ve kafe'lerde aramalar yapıldı.

Reklam
Reklam

AĞDA ODASINDA UYUŞTURUCU ARAMASI

Özellikle taksi durağı ve bayan kuaföründe yapılan aramalar dikkat çekti. Bayan kuaförünün ağda bölümünde kadın polisler arama yaptı. Taksi durağında şüpheli bulunan kişiler yan yana yere yatırılarak kelepçelendi. Baskında 9 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken bir miktar uyuşturucu madde ve çok sayıda ruhsatsız silah ve mermiler ele geçirildi.

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: