Kağıtspor Bayan Masa Tenisi Takımı Zirveyi Hedefliyor

Kağıtspor Bayan Masa Tenisi Takımı, Ankara’da oynan 2. etap masa tenisi müsabakalarını üçünü sırada bitirmesinin...

Kağıtspor Bayan Masa Tenisi Takımı, Ankara’da oynan 2. etap masa tenisi müsabakalarını üçünü sırada bitirmesinin ardından, 3. etap müsabakalarında zirveyi hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl ligi dördüncü sırada tamamlayan, Türkiye kupasında ise ikinci olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Masa Tenisi Takımı, ilk hafta İstanbul’da oynadığı dört karşılaşmayı da kazanmıştı. İkinci etap karşılaşmalarını Ankara’da oynayan mavi-beyazlılar, dört karşılaşmada üç galibiyet ve bir yenilgi aldı. Bayan raketler 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir'de oynanacak 3. etap müsabakalarına katılacak.

Reklam
Reklam

Antrenör Zeki Bulu nezaretinde Zayo Novikova, Yıldız Meral ve Neslihan Kavas üçlüsüyle mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Masa Tenisi Takımı, Tigemspor’u 4-2, Batman Gençlikspor’u 4-0 ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-1’lik skorlarla yenerken, Bursa Büyükşehir Belediyespor’a ise 4-2 mağlup oldu. Alınan bu sonuçların ardından 2. etapta da lider Fenerbahçe olurken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ise üçüncü sırada yer aldı.

Oynadığı sekiz maçta yedi galibiyet alan mavi-beyazlı bayan raketler, 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir’de üçüncü etap maçlarına çıkacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: