Kağıtspor, Judoda Madalyaya Doymuyor

KOCAELİ (AA) - Mersin'de düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 10 madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, madalya sayısını 46'ya çıkardı.

Mersin'de düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 10 madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, madalya sayısını 46'ya çıkardı. Mersin’in Mut ilçesinde üç gün süren müsabakalara 44 ilden 224 erkek 116 kadın olmak üzere toplam 340 judocu katıldı. Şampiyonaya antrenör Hüseyin Özkan ve Salim Abanoz nezaretinde katılan Kağıtsporlu judocu Tanju Şorli 81 kilogramda, Erdal Bağaç ise 100 kilogramda şampiyon oldu. Uluslararası müsabakalarda olduğu gibi Türkiye şampiyonalarında da önemli dereceler elde eden mavi beyazlılar, Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda müzesine 10 madalya götürdü. Bu sonuçla ocaktan bu yana kazandıkları madalya sayısını 36'dan 46’ya çıkaran Kağıtsporlu judocular, birçok branşta şampiyon olmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: