Kağıtspor'a Altın Madalyalı Takviye

2012 Londra Olimpiyatları'na 8 sporcuyla katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Paralimpik milli masa tenisçi Neslihan Kavas'ı renklerine bağlayarak olimpiyat

2012 Londra Olimpiyatları'na 8 sporcuyla katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Paralimpik milli masa tenisçi Neslihan Kavas'ı renklerine bağlayarak olimpiyat kadrosunu dokuza çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 2008 Pekin olimpiyatlarına 2 sporcu gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü'nün, 2012 Londra olimpiyatlarına bu yıl 8 sporcuyla katılarak başarı grafiğini önceki yıllara oranla arttırdığı bildirildi.

Mavi beyazlı sporcular Halterde Sibel Şimşek, Aylin Daşdelen, Nurdan Karagöz, Boksta Fatih Keleş, Selçuk Eker, Engelli Halterde Turan Mutlu, Özlem Becerikli ve Görme Engelli Judoda Serdar Aydın ile Londra Olimpiyatlarında katılırken, son olarak Paralimpik Masa Tenisi branşında Eskişehir Çağfen'den transfer olan Neslihan Kavas ile olimpiyat kadrosunu dokuza çıkardığı belirtildi.

Reklam
Reklam

2008 Paralimpik Oyunlarında Türkiye'ye ilk madalyayı kazandıran başarılı masa tenisçi Neslihan Kavas transferiyle kadrosunu güçlendiren Kağıtspor Masa Tenisi branş sorumlusu İslam Yücel, "Önümüzdeki sezon alt yapıdan oluşan sporcularımızla birlikte güzel bir kadro kurmak için çaba sarf ediyoruz. Oluşturduğumuz kadro ile alt yapıdaki sporcularımıza örnek teşkil ederek önümüzdeki yılların planlarını yapıyoruz" dedi.

Yücel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'da 7 ile 18 yaş arasında 300 masa tenisçinin spor yaptığına dikkati çekerek, "Altyapıda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Planladığımız hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Erkek ve Bayan takımımız bu yılda zirve için mücadele edecek. Olimpiyatların ardından yeni sezon hazırlıklarına Kocaeli'de başlayacak olan Neslihan Kavas'ın kulübümüze katılmasıyla kadromuz daha da güçlendi. Milli sporcumuzun kulübümüz ve ülkemiz adına başarılı olacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: