Kağıtspor'lu Genç Sultanlar Tarih Yazdı

Voleybolda alt yapıya yönelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, alt yapıdaki başarılarını sürüdüyor.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor...

Voleybolda alt yapıya yönelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, alt yapıdaki başarılarını sürüdüyor.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Genç Kız Voleybol takımı Kocaeli’de bir ilki başararak, Genç kızlar kategorisinde Türkiye Finallerine kalmayı başardı. Kocaeli’de ilk kez Türkiye şampiyonası finallerine kalan genç sultanlar tarih yazdı. Daha öncede küçükler kategorisinde finallere kalmayı başaran mavi beyazlı kızlar, gençlerde de finallere giderek büyük bir başarı elde etti.

10-11-12 Mayıs tarihleri arasında Gebze’de oynanan Türkiye yarı finallerinin ilk gününde Bolu İnkilap takımını 3-1, ikinci gün Kastamon’u temsilcisini 3-0, son gün ise Yalova Çiftlikköy Belediyespor’u zorlu maçın ardından 3-1 yenerek Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına kalmayı başardı.

Reklam
Reklam

15-20 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan final maçlarına çıkacak genç sultanların takım antrenörü Taner Berk “Bütün kızlarımızla gurur duyuyoruz. Çok zor bir işi başardılar. Kocaeli voleybolunun artık hak ettiği yerlere gelmeye başladı. Kızlarımızın finallerde ekol olmuş takımlar karşısında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Başta yöneticilerimize ve her zaman yanımızda olan velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: