Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan'ın kandil mesajı

Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan'ın kandil mesajı,

Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan, Mevlit Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Alkan, mesajında, Hz. Muhammed'in tüm insanlığı onurlandırmak için dünyaya teşriflerinin 1442. yılı olduğunu anımsatarak, Peygamberimizin gönderilişinin Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisi olduğunu ve onun gelişiyle insanlığa huzur ve mutluluk kapılarının açıldığını vurguladı.

Bu gecenin sabahının nurlu bir sabah olduğunu belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Böylesine müstesna anlamlı ve mana dolu gün ve geceler aramızdaki dostluk kardeşlik ve yardımlaşma gibi asil duyguları güçlendiriyor. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed tüm insanlığa fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olarak gönderilmiştir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, dünyaya güneş gibi doğdu. Bu nedenle Mevlit Kandili O'nun getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: